Szállás

Két épületben összesen 31 fő részére biztosítunk szálláslehetőséget. Az egykori vadászkastélyban 7 db kétágyas és 2 db háromágyas, a tornácos parasztházban 2 db egyágyas és 3 db háromágyas szoba található, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik (WC, zuhanyzó).

A szobákban telefon, televízió és internet csatlakozási lehetőség szolgálja vendégeink kényelmét.

A vadászkastély épületben kapott helyet a 40 fő befogadására alkalmas étkező is, mely családi vacsorák, rendezvények kellemes helyszínéül szolgálhat.

Vendéglátás

Vadászházi hagyományokat őrző konyhánkban magas szintű szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakszemélyzet gondoskodik vendégeink ellátásáról.


Kínálatunk nemcsak a hagyományos, házias ízek kedvelőinek, hanem a reformkonyha vagy a vegetáriánus táplálkozás híveinek is emlékezetes gasztronómiai élményt nyújt.
Vendégeink egyedi igényeihez igazodva vállaljuk csoportok étkeztetését, vállalati és családi ebédek, vacsorák, állófogadások megrendezését, és természetesen a konferenciateremben tartandó rendezvények kiszolgálását is.

Áraink

Szállás áraink:


szállás díja:                              5.000 Ft/fő/éj
pótágy 3 éves kor felett:          2.000 Ft/fő/éj
(A vadászkastély szobái nem pótágyazhatók, pótágy igénybevételére a tornácos parasztház 3 ágyas szobáiban van lehetőség.)


A szállás díja tartalmazza a szauna, klubszoba, kerékpárok, sportpályák használatát, illetve a játszótér és állatsimogató látogatását.

A szállás díja nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 18 éves kor felett személyenként és vendégéjszakánként 350 Ft.


Szoba információ:

A szobákat az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni és távozás napján 11.00 óráig kell elhagyni. Amennyiben a foglaltság megengedi előzetes egyeztetés alapján az időpontokat rugalmasan kezeljük.Háziállatbarát szállás:
A nálunk töltött napok alatt sem kell lemondania kedvence társaságáról, hiszen előzetes egyeztetéssel őt is vendégül látjuk. A hatalmas kert és a panziót körülvevő erdő számtalan lehetőséget kínál a közös játékra, sétára.           
Kedvence szállása: 1000 Ft/éj


Ellátás áraink:

svédasztalos reggeli: 1.000 Ft/fő

főétkezés: 3.000 Ft/fő-4.000 Ft/fő

Rendezvények, illetve hosszabb tartózkodás esetén kérje árajánlatunkat!


Gyermek kedvezmények:

3 éves korig a szállás és étkezés térítésmentes!

12 éves kor alatt az étkezés árából 50% kedvezményt adunk!


Egyéb kedvezmények:

A Magyar Természetbarát Szövetség érvényes igazolványával rendelkező személyek részére 10% kedvezményt biztosítunk a szállás díjából!


Az Országos Erdészeti Egyesület érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező személyek részére 10% kedvezményt biztosítunk a szállás díjából!


Elfogadott fizető eszközök: készpénz, K&H Szép Kártya, OTP Szép Kártya és MKB Szép Kártya.
Banki átutalással történő fizetésre csak csoportok esetében, előleg megfizetésével van lehetőség.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és 2014. január 1-től érvényesek!
Az árváltozás jogát fenntartjuk!

AKTUÁLIS CSOMAGAJÁNLATAINK

Megérdemelt pihenés a Vértesben

Cím: Pusztavám, Petőfi S. u. 162.
Tel.: 06-22/417-786
Mobil: 06-30/400-90-99


Copyright 2007 Malomerdő Panzió és Üdülőház
 
Webshark Vérteserdő Zrt.