A lovaglás kedvelőinek lovas programok széles választékát kínáljuk, egyéni vendégek és kisebb csoportok részére egyaránt, így korosztálytól és felkészültségtől függetlenül mindenki megtalálhatja a kedvére való.
Panziónk a Vértesi Natúrpark által kezdeményezett, 2007-ben kialakított és a Vértes egészét körülölelő 150 km hosszú lovaglóútvonal egyik állomása, pihenőhelye, így a lóháton érkező vendégek részére az állatok elhelyezését, ellátását biztosítjuk.


Lovaglóútvonal

Az erdei környezetben való lovaglás élményét kínálja a 18 km hosszan kiépített lovaglópálya, melyen három, padokkal, információs táblákkal ellátott pihenőhelyet alakítottunk ki. A teljes útvonal bejárása egész napos lovastúrát jelent, mely vendégeink egyéni igényeihez igazodva félnapos, vagy néhány órás programmá rövidíthető.


Lovagoltatás

Felkészültségi szinttől függően gyermekek és felnőttek egyaránt igénybe vehetik szolgáltatásainkat. Kezdőknek a karámlovaglást ajánljuk, kezdetben futószárral, majd szabadon, gyakorlottabb lovasok a tereplovaglásnak hódolhatnak, az erdőben kijelölt lovaglóútvonalon tehetnek különböző hosszúságú túrákat.


Lovaskocsi, lovasszán

Erre alkalmas útvonalon az évszaknak és az időjárásnak megfelelően lovaskocsival illetve lovasszánnal való kirándulásokat szervezünk. Igény esetén a kirándulást bográcsozással, vaslapon sütéssel gazdagítjuk. Vendégeink kívánságára borkóstolóval egybekötött lovastúrát szervezünk móri szőlősgazdák pincészeteibe.


Bográcsozás, vaslapon sütés, piknik

A lovaskocsis kirándulás, a természetben tartózkodás élményét gasztronómiai élménnyel egészítjük ki. Kívánság szerint biztosítjuk az alapanyagot és az eszközöket a főzéshez, vagy elkészítjük az ételt.


Vadmegfigyelés lovaskocsival és lovasszánnal

Vendégeink évszaktól és időjárástól függően lovaskocsival vagy –szánnal kirándulhatnak a közeli vadaskertbe, ahol természetes élőhelyén figyelhetik meg a Vértes jellemző vadjait.

Áraink

Cím: Pusztavám, Petőfi S. u. 162.
Tel.: 06-22/417-786
Mobil: 06-30/400-90-99


Copyright 2007 Malomerdő Panzió és Üdülőház
 
Webshark Vérteserdő Zrt.